14-12-07

Moslims al-Ergisch aan kerst

kerstversieringDe clash der religies is nabij, webloglezersch! In den juschtieschiepaleis ten Brusschel is het verboten Zugang voor kerstversiering. Moslims zijn er namelijk allergisch voor.

Enkele kantoorbedienden hadden hun bureaux versierd met braaf-christelijke kerstversiering. Maar hun chef was daar niet zo blij mee. "Opruimen, die goddelijke versiering!" riep hij uit. En zo geschiedde het dat de medewerkers hun kerstballen, slingers, lampjes, kerststallen, Maria's, Jozeffen, Jezussen, ossen, ezelsen en drie wijzens terug opborgen in hun kasten. Baai, baai, zwaai, zwaai, tot ... nooit meer.

Hun spiksplinternieuwe baas vond het niet kunnen dat de kerstversiering in een ‘neutraal' gebouw als het Justitiepaleis van Brussel hing. In dat paleis komt namelijk volk van verschillende bevolkingsgroepen: mannen, vrouwen, christenen, joden, Duitsers, Sealanders, homo's ... Dus ook moslims.

Je zou maar eens een moslim zijn in deze tijden! Je wordt overal nagestaard, geracisticeerd, uitgesloten, gediscrimineerd, uitgejouwd, scheef bekeken en dan blijk je ook nog eens allergisch te zijn aan kerstversiering!

 UPDATE: de versiering blijft gewoon hangen.

16:40 Gepost door Alexander De Politiek Correcte in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.